25649010742_3736329ba8_b-1000x500
U VAZDUHU · tech/web

Facebook, Instagram i Twitter dobijajaju konkurenciju! Kompanija Samsung je odgovorna za novu društvenu mreža Waffle koja omogućava korisnicima da zajednički kreiraju sadržaj i dele ga sa svojim prijateljima.

Koncept je jednostavan. Potrebno je prvo da neko postavi sadržaj na mrežu, na primer sliku sa svog poslednjeg letovanja, a onda se ostali korisnici nadovezuju na nju i dodaju svoje komentare, crteže ili slike kako bi pružili drugačiju perspektivu na originalni post. Na kraju dobijamo pravi mali kolaž nastao kao neplanirana kolaboracija više različitih ljudi. Neki ga porede i sa zidom punim grafita.

Waffle je nastao u okviru Samsungovog odeljenja Creativity Lab (ili C-Lab), a nosi takvo ime jer interfejs aplikacije sa svojom mrežom slika podseća na površinu istoimenog poznatog dezerta. Društvena mreža je još u fazi razvoja i očekuje se da će se pojaviti na tržištu tek krajem ove godine.

U međuvremenu, pogledajte urnebesnu reklamu za Samsung Galaxy S7 sa poznatim reperom Lil’ Wayneom koja je poslednjih dana postala pravi hit na internetu.

Apple predstavništvo Šta nam to Apple sprema za 21. mart Predstavljanje Samsunga S7 u Srbiji Samsung Galaxy S7 i S7 Edge dostupni u Srbiji Skuter kao Segvej Skuter Zero Bel & Bel: Vozilo između Vespe i Segveja GeoGuessr Kako Google prepoznaje mesto na kom si se fotografisao ·