We  Run Belgrade
PULS GRADA · sport&rekreacija

U nedelju 6. septembra, na beogradskom Ušću, biće održana četvrta po redu We Run Belgrade trka, koja će okupiti veliki broj ljubitelja trčanja i pružiti svim prisutnima nezaboravno trkačko iskustvo.

Ove godine, u okviru We Run Belgrade, održaće se dve trke, trka od 5 i od 10km, a startne pozicije trkači će zauzeti u 12 časova u Bulevaru Nikole Tesle, na Novom Beogradu. Trkači će trčati Bulevarom Nikole Tesle, preko Brankovog mosta, napraviti okret ispod nadvožnjaka u Brankovoj ulici i nastaviti trku natrag preko Brankovog mosta ka Novom Beogradu. Na kraju mosta, trkači će moći da odluče da li žele da istrče 10km, ili da skrenu levo ka starom sajmištu i svoju trku završe pretrčavši 5km. Mesto koje će odvajati trku od 5km od trke od 10km biće vidno obeleženo i jasno pokazivati pravac kako bi svi trkači u potpunosti uživali u ovom velikom Nike trkačkom maratonu.

Svi registrovani trkači, imaće mogućnost da uživaju  i opuste se pred trku u Nike gradu, koji će svoje kapije otvoriti već u 9 časova, gde sve prisutne očekuje dobra zabava, brojni zanimljivi sadržaji ali i zajedničko zagrevanje pred veliku trku.

Trkači koji su se već registrovali, svoje brojeve mogu preuzeti do subote, 5. septembra, do 20 časova, u Nike Store-u, u tržnom centru Ušće.

Svi učesnici We Run Belgrade 2015, dobiće na poklon Nike majice i druge zanimljive poklone, koje će moći da preuzmu 6. septembra, na dan trke u Nike gradu.

Kajakaši na Adi Kajakaši osvežili beogradsko leto u Knjaz kutku na Adi Red Bull King of Rock Kivnač Dinler novi-stari King of the Rock šampion Teahupo’o, Du Ciel - opasnost i lepota na jednom mestu Teahupo’o: Opasnost i lepota na jednom mestu Vežbanje Vežbanje nije ključ uspeha za gubitak kilograma ·