NYX maskara
U VAZDUHU · nagradne igre

Samo ime najnovije maskare (WORTH THE HYPE) izazvalo je pažnju među pripadnicima svetske NYX Professional Makeup beauty zajednice, koja poslednjih godina verno uživa u ponudi profesionalne šminke ovog brenda. Jednostavno nanošenje, postojanost, lakoća i na kraju savršen izgled prirodnih trepavica, prednosti su najnovije WORTH THE HYPE maskare koju je nova populacija samoukih, digitalno potkovanih šminkerskih umetnika – fanatika za lepotu, brzo usvojila. Stoga se može reći da ova maskara ozbiljno preti da ugrozi trend nošenja veštačkih trepavica!

Profesionalni šminkeri, koji su imali prilike da je koriste a čije mišljenje je veoma značajno, konstatovali su da ova maskara čini da trepavice deluju tamnije, punije i izduženije, ali da ne stvaraju osećaj težine – WORTH THE HYPE maskara je pravi izbor!

Njena četkica je dizajnirana tako da savršeno pokriva i najmanje trepavice u uglovima oka. Bez obzira na kvalitet trepavica, tokom nanošenja maskare one se iščešljavaju, a sa svakim potezom i novim slojem stvara se utisak izduženosti, kakav dobijamo i korišćenjem nadograđenih trepavica. Maskara je pogodna za svakodnevnu upotrebu, bilo da ste profesionalci ili početnici u šminkanju, čak i kod osoba sa osetljivim očima, jer u sebi sadrži i ulje jojobe.

WORTH THE HYPE maskara se lako nanosi, prijatna je za nošenje i vredna je vaše pažnje, jer svi zaslužuju savršene trepavice.#quit fakin’it!

Strani jezici i ljubav Equilibrio & City Magazine: Zimski Premium kursevi na poklon Masline punjene sirom Mali novogodišnji zalogaji u velikom stilu CrtanjeuPlazmi Plazma Plazmastičarnica 2.0 može biti vaša 89 NYX Professional Makeup: Prva i još pet friendly prodavnica · · · · ·