wurstplatzcover
U VAZDUHU · grad

Ako biste zašli u Wurst-ovu oazu, u Makedonskoj ulici iznenadili biste se urbanošću ovog distrikta. Ovaj prestonički klub vrlo uspešno živi i promoviše rokenrol subkulturu u samom centru Beograda kroz kooperaciju tri ogranka iste firme: Wurst Platz Bar, Moto Platz i Tattoo Platz.

U Moto Platz-u možete potražiti usluge popravke i održavanja vaših lepotica na dva točka. Ovde možete naći sve od opreme za vaše ljubimce ali isto tako, i zaštitnu opremu za vas.

Tattoo Platz već uveliko obeležava svoje posetioce. Svakoga dana, pa i vikendom možete zakazati vaš termin za doživotno urezivanje nacrta koji vam u životu znače.

Wurst Platz Bar je tokom dana restoran, a u kasnijim večernjim satima postaje noćni klub sa živom svirkom. Jelovnik i karta pića prilagođeni su letnjim vrućinama. Klimatizovan lokal, 160 vrsta piva, veliki izbor alkoholnih i nealkoholnih pića i koktela svakako je razlog da proverite zašto je ovo mesto pravi izbor za vas. I naravno rok svirke.


Jevremova 25 Otvorena Jevremova25: Povratak Startasica uz aperitivo i dobro vino Maroko 60 godina dobre saradnje Srbije sa Kraljevinom Maroko Pink banana Startas patike Jevremova25: Veliki povratak Startasica Noć istraživača 12. Noć istraživača · · ·