IMG_8048_cover
U VAZDUHU · grad

Wurst Platz Bar već je spreman za prolećnu sezonu. Inovacija za predstojeći period je internacionalni meni – jela sa roštilja, burgeri, pice, paste, dnevni meni po veoma pristupačnoj ceni, veliki izbor supa i čorbi. Uz sve to u ponudi je i više od 150 vrsta piva.

Wurst Platz bar na mnogo načina prati svetske i evropske trendove. Osim širokog asortimana različitih specijaliteta, Wurst Platz Bar jedan je od retkih lokala u kojem svako veče možete uživati u različitom muzičkom programu, vrlo pažljivo odabranom i reprezentativnom. Šarenilo muzičkog ukusa zaštitni znak je ovog beogradskog lokala. Postoji čak i mogućnost da oprobate svoje pevačke i sviračke kvalitete. Saznajte nešto više o ponudi Wurst Platz Bara na Instagram i Facebook profilima.

Osim Wurst Platz Bara deo tog malog distrikta je i Moto Platz i Tattoo Platz.

U Moto Platz-u, možete videti galeriju specijalno izrađenih dvotočkaša custom modela, ali i napraviti svoj dvotočkaš. Ukoliko ste pasionirani ljubitelj tetovaža posetite Tattoo Platz, sigirno ćete naći nešto za sebe.

Bankomat u Srbiji za kupovinu i prodaju Bitkoin u Idea London prodavnici Holiday Inn-Wedding Flyer-Cover Venčanje iz snova: Biram novo, biram drugačije, biram Belexpocentar foto Siniša Komlenić (5) Distribucija.381: Salon nameštaja koji nudi nov i poseban vizuelni doživljaj Jameson Unlock your green Jameson proslavio najveći irski praznik · · · ·