RedmiNote5APrime
U VAZDUHU · promo

Vodeća svetska tehnološka kompanija „Xiaomi (MI)” prisutna je od nedavno na tržištu Srbije, kroz distributivne kanale kompanije „PC Centar”. 

MIUI je jedan od najoptimizovanijih Android OS na tržištu i pruža potpunu sigurnost korisniku i uživanje tokom korišćenja. MIUI OS poseduje jedinstvene mogućnosti kao što su opcije dva nezavisna telefona, poslovni i privatni, na jednom uređaju, zaštitu od virusa i krađa, korišćenje dve aplikacije istovremeno na ekranu i još mnogo toga. MIUI trenutno ima preko 300 miliona korisnika u 142 zemlje i pokriva preko 55 jezika.

Ovaj brend je za relativno kratko vreme došao na sam vrh ponude pametnih telefona u svetu. Prema poslednjim istraživanjima kompanije IDC, Xiaomi je među 5 najvećih prizvođača u svetu. Svoj primerak MI telefona svi zainteresovani mogu već da nabave u maloprodajnim objektima širom Srbije.

Zajednički projekat Xiaomi i Google, Mi A1 je savršena kombinacija najsavremenijeg dizajna i čistog Android iskustva. Mi A1 koristi specijalni Google Android One operativni sistem, koji, osim stabilnosti, omogućava i automatsko ažuriranje na sve nove verzije Androida koje budu izlazile. Jedan od modela koji će se naći u prodaji na srpskom tržištu je Xiaomi Redmi Note 5A koji svojim odnosom cena, materijala i specifikacija nudi kupcima izuzetnu vrednost po ceni od samo 18.499 RSD. Telefon dolazi sa 5.5-inčnim ekranom, 2GB RAM memorije, dugotrajnom 3080mAh baterijom i odličnom 13Mpx kamerom.

Takođe, jedan od telefona koji je već među najprodavanijima je i Note 5A Prime – telefon po izuzetnoj ceni od 24.999 RSD za koju korisnik dobija 3GB interne memorije, procesor sa 8 jezgara i izuzetnu prednju selfie kameru od 16Mpx.

Pored svega navedenog, jedna od osnovnih prednosti Xiaomi brenda je i razvoj ostalih elektronskih, tzv. ekosistem uređaja, od Smart TV-a, preko uređaja bele tehnike, do laptop i perifernih uređaja, koji svi poseduju tzv. smart tehnologiju i omogućavaju međusobno uvezivanje preko pametnih telefona, takođe po izuzetno privlačnim cenama.

NPL_3_cover POPS hemijsko čišćenje: Održavanje kože i krzna unnamed(1) Honor 7X: Nova ponuda flegšip telefona banner-580x580 Kreiraj magičnu 2018. godinu u Stadion Shopping Centru Narodna kuhinja Veliki Mokri Lug 1_cover Tikkurila: Nove boje Narodnih kuhinja u Beogradu · · ·