YouTube Music aplikacija
U VAZDUHU · tech/web

YouTube Music je novi program posvećen muzici. Najpre je kao aplikacija bio dostupan u SAD-u gde je podržan od oba operativna sistema i moguće ga je koristiti na Android i Apple uređajima. Kao takav predstavlja sjajnu alternativu dobro poznatom muzičkom portalu Spotify, a poneki veruju da će njegova popularnost uskoro ostaviti „u prašini“ poznati muzički portal.

Aplikacija YouTube Music prilagođen je svima nama. Svoje istraživanje možete započeti od dela My station, potom pogledajte deo pod nazivom Other version, i na kraju Offline mixtape. U delu My Station pronaći ćete muziku koju volite, a na osnovu naših pretraživanja na YouTube-u stvara se algoritam koji traži pesme kakve nam najviše prijaju. YouTube ne zaboravlja da ostane u korak sa muzičkim trendovima, pa tako pod kategorijama Trend ili The Daily 40 možete da pratite kako se kotiraju najnovije pesme ili albumi.

Svi pretplatnici na YouTube Red uživaće u dodatnim bonusima. Pametnim dugmencetom u gornjem desnom uglu možete da sprečite YouTube da vam prikazuje video, tako da ćete slušati samo pesmu. Prednosti Red članstva znači da vas tokom ili pre svake pesme neće zamarati reklame i besplatni oglasi. YouTube Red, između ostalog, ima i opciju Offline mixtape koja podrazumeva da ste stvorili plejliste koje volite da slušate i kada niste na YouTube-u, i gde možete da odaberete kvalitet zvuka koji ćete slušati.


huawei Pametni satovi: 12 najboljih modela iPhone 6s Apple iPhone 6s: Sve se promenilo! Važni izumi Sjajni izumi koji olakšavaju i ulepšavaju svakodnevicu Telefon vibrator Izivibe: Pametni telefoni kao seksi igračkice · · ·