youtube
PULS GRADA · aktuelno

YouTube je kao svoju sledeću „žrtvu“ odabrao klasični TV. Naime, YouTube uvodi pretplate na pakete televizijskih programa i tako postaje još jedan konkurent tradicionalnim provajderima kablovske televizije, satelitskih programa ali i torenata.

Kablovskoj i satelitskoj televiziji su odbrojani dani? YouTube uvodi striming TV programa koji je prvenstveno namenjen mlađim korisnicima koji žele drugačiji pristup televizijskom sadržaju. Usluga će biti uvedena sledećih meseci (još se ne zna tačan datum). Korisnici YouTube televizije moći će da gledaju programe kao što su CBS, ABC, NBC i NBC (za 35 dolara mesečno korisnicima će biti omogućeno 40 programa) i njima će moći da pristupe sa bilo kog uređaja povezanog na internet.

YouTube još uvek nije domaćin programa CNN, TNT, Showtime, HBO, mada će verovatno u budućnosti postati. A sadržaj će moći da se snima za kasnije gledanje. I zaista se očekuje da će ovo biti prava stvar. Više informacija o celokupnoj akciji možete pronaći ovde.

oskar Crveni tepih Oskara ikea Ikea predstavila kuhinju napravljenu od recikliranih plastičnih flaša nasa NASA je otkrila 7 planeta van Sunčevog sistema koje su slične Zemlji coverbec Ovako Beč ostaje jedan od najčistijih gradova na svetu · · · ·