Quick-Structural-Planters-5-778x542@2x
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

U poslednje vreme viđamo saksije koje su više od predmeta – one su pravo umetničko delo. Naše biljke ne zaslužuju ništa manje. Dženiva sa bloga „A Pair & Spare„ otkriva nam kako da same napravimo saksiju iz više delova. Dakle, pravo je vreme da svom cveću pružite saksiju kakvu zaslužuje.

„Nedavno sam tokom razgledanja naišla na čarobnu saksiju i odmah sam poželela da je kupim. Zamišljala sam je ušuškanu u svom preuređenom domu. Odmah sam je ubacila u kolica zajedno sa još dve metalne saksije, međutim, na putu do kase sam se predomislila. Odlučila sam da stvari uzmem u svoje ruke i od krajnje običnih saksija napravim nesvakidašnju. A to sam postigla tako što sam ih stavila jednu na drugu”, kaže  Dženiva.

Sve što vam je potrebno da unesete osveženje u svoj dom jeste da stavite jednu saksiju preko druge, tako da manja bude okrenuta na dole, a na nju stavite veću. Ako želite da se igrate, ili nemate odgovarajuću manju saksiju, jednostavno upotrebite činiju, šolju, ili bilo šta što vam se učini interesantnim. Ako želite da vaš novi dekor traje godinama, samo zalepite delove, odnosno saksije. Ako ste pak promenljivog raspoloženja, samo ih poređajte jednu na drugu. Bitno je samo da povedete računa da se boje i oblici saksija lepo kombinuju, kako biste dobili zadovoljavajući rezultat.

08-ANTIC-25maj-detalj 13. Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture – BINA Jysk terasni nameštaj 3 nova Jysk stila koja će krasiti vaše bašte neobicne gradjevine Malo poznate „uvrnute“ građevine sveta JYSK Garden Season Nova moderna kolekcija baštenskog nameštaja u JYSK-u · · ·