14344886_1324798010894305_1546811796577280587_n
U VAZDUHU · promo

Blic keš krediti Addiko banke stižu u pravi čas za sve one kojima jesen donosi inspiraciju za brojna sitna zadovoljstva, a ne žele da se obeshrabre pogledom na poluprazan novčanik.

I ove godine uživamo u lepim danima „miholjskog leta“ koji su idealni za neki city break do popularnih evropskih metropola, ili najnoviji model smartphone-a, novi muzički uređaj ili neodoljive komade garderobe koji nas mame iz prepunih izloga. A zašto ne i sve zajedno? Kome god je omiljena krilatica „Iskoristi dan“, Blic keš krediti Addiko banke pružaju brzo i jednostavno rešenje, nadohvat ruke.

Maksimalan iznos Blic keš kredita je pet hiljada evra, uz rok otplate od pet godina. Klijenti banke ovaj kredit mogu dobiti za samo dva sata, a ostali zainteresovani u roku od 24 sata. Dovoljno je poneti ličnu kartu i izjavu o mesečnim primanjima, a službenici Addiko banke će završiti sve ostalo.


McDonald's u Borči Otvoren prvi McDonald’s restoran u Borči Milky Juice Milky Juice – potpuno nova kategorija na našem tržištu LLUMS Predstavljena nova dekorativna kozmetika iz Lilly Drogeria Zaječarsko Zaječarsko doniralo više od 4 miliona dinara za razvoj srpskog sporta · ·