collage
PULS GRADA · deca

Vremena se menjaju, kao i navike u vaspitavanju i odrastanju. Međutim, čini se da crtani filmovi odolevaju zubu vremena, te da i današnji mališani imaju svoje omiljene junake. Dobro poznata lica zamenjena su novim, nema više čekanja pred televizijskim ekranom, ali jedno je sigurno, kad porastu, naši najmlađi će se sećati pustolovina svojih animiranih drugara.

Ukoliko sa setom gledate na detinjstvo kao najbezbrižniju etapu života, verovatno vam brzo na pamet padnu imena likova iz crtaća, sa kojima ste se poistovećivali i uz koje ste maštali. Svaki od njih imao je nešto karakteristično u izgledu, ponašanju i glasu, i bio obojen tako da zadrži pažnju. Jedan ilustrator dosetio se da napravi nesvakidašnji omaž crtanim junacima koje smo voleli, a o čemu je reč, otkrijte u galeriji koja sledi. Verujemo da ćete ih zavoleti još više.

Plavi timOtvori galeriju

captain-marvel-1-768x321 Deca žele više ženskih superheroja cover Dekoracije za „Noć veštica“ koje možete praviti sa decom DAN_6638 14. KIDS FEST: Moja filmska zvezda Startapkidz Generacija Z, spremna za svoju budućnost · · ·