pevacice
KULTURA · muzika

Svetska muzička scena je svakim danom sve bogatija novim, mladim umetnicima koji pokušavaju da se probiju do neke vrste slave i prepoznavanja. U svoj toj masi noviteta zaista je teško ispratiti ko je sve vredan vaše pažnje.

Verujemo da za većinu ovih pevačica niste čuli, ali one bi uskoro mogle da postanu poznata imena u muzičkoj industriji. Zbog toga obratite pažnju na njihova imena i energiju.

Claire Laffut

Ova 25-godišnja Belgijanka je talentovana u više sfera: pevanje, slikanje i modelovanje. Na nedavno objavljenom muzičkom izdanju, pop zvuk prožela je retro melodijama u tonalitetu 80-ih godina prošlog veka.

Anna Kova

Na svako gledanje i slušanje ove mlade umetnice zasigurno ćete se naježiti od nežne moći kojom cela odiše. Njen glas će prodreti u svaku vašu poru i probuditi magiju svojim neo-soul senzibilitetom.

Tessa B.

Na iskren način prepun humora prikazuje svoju gorku svakodnevicu baš onako kako joj ona padne na pamet. Blago namrgođenim izrazom lica sjajno dočarava lude zamisli koje provlači kroz svoje pesme.

Eugenie

Probija se polako ali sigurno na društvenim mrežama, svojim zanimljivim muzičkim objavama. Pratioce oduševljava veliki univerzum elektro-pop muzike kroz koji ona na nevin način prikazuje sve svoje pozitivne karakteristike.

Kehlani

Sve što joj je potrebno kako bi prikazala svu raskošnost svog glasa je gitarska pratnja. Sarađuje sa mnogim umetnicima i njena dela teško je žanrovski odrediti, jer neki ih smatraju r’n’b popom, neki neo-soulom, a neki hip-hop elektro muzikom.

King Princess

Mnogi je nazivaju „gej princezom američkog popa“, ali to nije ono što privlači najviše pažnje. Ona je multiinstrumentalista i zna da svira gitaru, klavir, bubnjeve i bas gitaru i to sve čini u muzičkom svetu u kom prikazuje svoja lična iskustva.

BTO_q39842112 Orkestar pisaćih mašina je novi hit u kancelariji photo-1489641493513-ba4ee84ccea9 10 najboljih pesama za prolećno buđenje PARTIBREJKERS 1 Foto Romana Slačala Kontakt 2019 predstavlja: Partibrejkers – Veliki prolećni koncert 22. marta John-Paul-Keith-KC-Grad-B2-poster-2019-v1 Džon Pol Kit ponovo u Beogradu · · ·