4Z2A0503
PULS GRADA · shopping

Kompanija Simex je za ljubitelje likera na tržište lansirala dva ekskluzivna proizvoda pod nazivom Mistique. Za ljubitelje moćne prefinjene čokolade u ponudi je Mistique Choco, a za voćne sladokušce tu je Mistique Cherry i očaravajući slatko-kiseli ukus višnje.

Mistique likeri svojim superiornim kvalitetom i luksuznom ambalažom odišu glamurom i elegancijom. Idealni su kao poklon svakoj dami. Mogu se konzumirati na više načina: kao samostalno piće, sastojak u mnogim koktelima, ili kao preliv za sladoled i druge poslastice.

Oba likera slobodno možemo nazvati ženskim, mada ni jači pol nije imun na ova dva aromatična napitka.

Liker od čokolade sadrži 20% alkohola u gustoj čokoladnoj kombinaciji sastojaka, sladak je i lako se pije. Podseća na toplu čokoladu, samo što se služi rashlađen, ali zato greje iznutra. Idealan da se gustira pre jela ili uz kafu.

Liker od višnje je blag liker savršene gustine. Sadrži 18% alkohola i izbalansirani prefinjeni ukus višnje i alkohola.


Delta City Rođendanska Delta City zabava: Dečiji maskenbal, popusti, žurka, karaoke… OB-06-bilbordi-5x2.5 Metro robne marke: Visok kvalitet proizvoda lamparas-harry-potter-1536137362 Hari Poter lampe koje ćete odmah poželeti da kupite PR - Oktobar - Z KOOZMETIK: Dezodorans Z · ·