cover-maske
U VAZDUHU · urban flash

Kada vam se najbolji prijatelj pridruži u zabavi, sve što radite postaje bar dva puta zabavnije. Ipak, nijedan duo se ne može porediti sa sedam najboljih prijatelja, bar kada se radi o maskiranju za Noć veštica! Upoznajte Džejmi Bel, Oburn Salkedo i njihovih pet drugarica koje 31. oktobra svake godine dominiraju na maskenbalima na koje su pozvane.

U čemu je njihova tajna? Vrlo jednostavno, one svake godine izaberu jednog glumca za svoju inspiraciju, a onda se dogovore da se svaka od njih maskira u jednog popularnog lika iz njegovog filmskog opusa. Sve je počelo 2012. godine kada su devojke radile za istu marketinšku agenciju. Nezadovoljne svojim poslom, one su odlučile da ako već nisu srećne u kancelariji, mogu da se potrude da im slobodno vreme bude što zabavnije.

Budući da je bio oktobar, došle su na ideju da učine Noć veštica (31. oktobar) nezaboravnom tako što će se maskirati u poznate likove koje je glumio Džoni Dep tokom svoje duge karijere. Kao što se moglo i očekivati, bile su veliki hit večeri pa su sličan koncept ponovili i sledeće godine, s tim da su tada inspiraciju pronašli u filmskoj karijeri Džima Kerija.

Džejmi je izjavila da imaju plan za maskiranje za narednih 25 godina i u šali je dodala da neće stati dok ne završe u američkoj popularnoj emisiji The Ellen Show. Najiskrenije se nadamo da će im se želja ispuniti. Stvarno su se potrudile da budu originalne, u šta se možete i sami uveriti pregledom njihovih zajedničkih fotografija sa Noći veštica iz nekoliko prethodnih godina u našoj galeriji.

2018 Tom Hanks: Toy Story, Castaway, Apollo 13, Forrest Gump, Big, David S. Pumpkins (SNL), A League of Their OwnOtvori galeriju

woman-1320810_1280 Kakve veze imaju lične osobine i seksualne fantazije puzzle-3223941_1280 3 netačna mita o pamćenju naslovna Njihova lenjost ne zna za granice photo-1488117382278-329ccc22eecb Srećni parovi se više goje od onih koji se manje vole · · ·