Novogodišnji ukrasi za one koji vole "Alisu u zemlji čuda"
PULS GRADA · dizajn

Ako u vama još uvek čuči dete koje je nekada volelo bajke, ili imalo jednu, omiljenu na koju ni danas nije sasvim zaboravilo, onda su ovi novogodišnji ukrasi idealno rešenje za praznično raspoloženje koje se bliži.
Napravljeni su od papira, ali smešteni u kugle koje osvetljene iznutra čine da čitav jedan mali svet Alise i njene zemlje čuda, oživi. Kako je autorka ovih ukrasa jedna od obožavateljki ove poznate bajke, njeni božićni ukrasi će biti u obliku Alise i njenih neobičnih prijatelja, ali u slučaju da volite neke druge junake, i neke druge bajke, uvek možete i sami da napravite ovakve ukrase.

Ukrasa za božićnu jelku svake godine je sve više, ali ponekad i tako velika ponuda ne može da zadovolji određene ljude koji imaju posebne zahteve. Odavno postoje prodavnice u kojima možete da nabavite sve što vam je potrebno da i sami napravite ukrase za novogodišnje praznike, a na vama je samo da se prepustite mašti, i otkrijete šta je ono što bi vas najviše radovalo.

Lampioni, svetiljke, ukrasi od papira ili drugih materijala mogu da se kombinuju tako da vaše omiljene bajke postanu gotovo žive, a ukoliko niste sigurni kako, pogledajte kako to rade pravi majstori, koji sa svojih deset prstiju oživljavaju i najneobičnije bajke sveta…

Novogodišnji ukrasi za one koji vole "Alisu u zemlji čuda"Otvori galeriju
Karbonela Kabrionela: Nakit za sva tela Kuća za Noć veštica Noć veštica: Umetnički poduhvat inspirisan praznikom cover Logo+Umetnost: Kombinacije korporativnih simbola sa remek delima slikarstva cover Legendarni plakati horor filmova · · ·