Eucerin zabava
PULS GRADA · lepota

Ovog vikenda ispred Ušće Shopping centra, Eucerin je za vas pripremio niz zanimljivih aktivnosti koje će vam omogućiti da osetite atmosferu letnjeg odmora, informišete se o adekvatnoj zaštiti od sunca i zabavite.

Leto je tu i svi nestrpljivo očekujemo momenat kada ćemo osetiti atmosferu plaže. Tokom ovog vikenda, ispred Ušće Shopping Centra, imaćete priliku i da je zabeležite. Fotografisanje ispred pozadine sa morskim prizorom po vašoj želji, sigurno će biti zabavno svima, a posebno najmlađima, jer će svoj lični morski portret moći da podele i sa online drugarima.

Pod parolom Informiši se kako da budeš bezbedan na suncu, ovog vikenda, Eucerin vam istovremeno pruža i mogućnost da skenerom utvrdite tip i specifičnosti svoje kože i, uz stručne savete i uputstva, isprobate Eucerin preparate za zaštitu od sunca, koji odgovaraju upravo potrebama vaše kože. Zabava ispred kamera biće dopunjena stručnim informacijama o odgovornom ponašanju na suncu, dostupnim na licu mesta i na sajtu, jer zaštita od UV zračenja važan je faktor zdravlja cele porodice, a posebno najmlađih.

692855-collage32313-650-71a2cc7e68-1484645315_cover 7 tajni šminkanja za ekspresivniji izgled vaših očiju pexels-photo-54566_cover Kako da vam kosa izgleda dobro iako je ne perete svakodnevno 2 - face tonic - face wash_cover KOOZMETIK Spring cleaning: Tečni sapun za lice F i Tonik za lice K sun care linija 2017 TISK_cover Afrodita kozmetika: Sun Care proizvodi · · · · ·