Suši je postao umetnost
U VAZDUHU · urban flash

Ukoliko ste kreativni, za vas nije teško da i od najobičnijih i svakodnevnih stvari stvorite umetnost, pa čak i od hrane. Danas su veoma popularne televizijske emisije koje pored propagiranja zdrave ishrane insistiraju na tome da je važno i kako se nešto posluži, a ne samo da li je ukusno. Ukoliko volite da slobodno vreme provedete u kuhinji možda će vam se dopasti priča o tome kako tradicionalni suši postaje gotovo umetnost.

Ako zaista volite japansku kuhinju možda biste mogli da kažete kako je suši već sam po sebi umetnost, te da nema potrebe od njega praviti neke druge oblike, najčešće poznate iz popularne kulture, ali ako su gosti na vratima, a niste sigurni koliko vole suši – možda je ovakav način prezentovanja trpeze najbolji način da prisutne oduševite, čak i ukoliko ne vole alge ili presnu ribu.

Suši je postao umetnostOtvori galeriju
Igračke Jamesa Bonda 12 igračaka Jamesa Bonda Burger za svetsko prvenstvo Hamburger kao umetnička inspiracija „Angry Birds“ vratolomije za ljude „Angry Birds“ vratolomije za ljude Superheroji na flamanskim platnima Superheroji zalutali u 16. vek · · ·