paperboyo-paper-cut-outs-1-1_cover
U VAZDUHU · urban flash

Engleski umetnik i fotograf Rich McCor, poznatiji kao Paperboyo, tokom svojih putovanja voli da se kreativno poigrava sa najpoznatijim turističkim znamenitostima. On to čini tako što ih fotografiše zajedno sa crnim kartonskim isečcima i time nam omogućava da ih vidimo u potpuno drugačijem (duhovitom) svetlu!

Stavljanjem isečaka pod savršeni ugao ispred foto-aparata, McCor čini da oni izgledaju mnogo veći nego u stvarnosti i savršeno se uklope sa svojom pozadinom. Neki od zanimljivih rezultata McCorove kreativnosti su: hobotnica u rimskom Koloseumu, čuvena scena iz filma Titanik kod statue Hrista spasitelja u Rio de Žaneiru i rasprava dva oblakodera u Dubaiju.

Iako ovi foto kolaži na prvi pogled deluju lako, potrebno je dosta vremena u njihovom osmišljavanju i realizaciji. Izgleda da se trud isplatio za Richa McCora, budući da je sakupio 250.000 pratilac na svom Instagram nalogu.

Rio de Žaneiro, BrazilOtvori galeriju
par Šta se sve može naučiti iz prošlih veza pexels-photo-341520_cover Top 5: Najbolje viralne prvoaprilske šale posao Greške koje šefovi čine i time teraju dobre radnike Ronaldo statua Nova statua Kristijana Ronalda · · · ·