12
U VAZDUHU · životinje

Ako se pitate koji je to video u istoriji postojanja Youtubea prvi postavljen na ovoj video platformi, bio je to video u kojem se pojavljuju životinje!

Vremenom su kućni ljubimci postali glavne zvezde društvenih mreža. A kada već pričamo o popularnim digitalnim kanalima, kako da ne pričamo o Snepčetu?

Provodeći vreme sa ljubimcima dešavaju nam se različite situacije. Pored toga što se sa njima igramo, šetamo ih, volimo, mazimo a ponekad na njih i ljutimo, postoji pregršt smešnih situacija u kojima se mačke posebno ističu.

Snepčet nam je omogućio da vidimo neke od neodoljivih trenutaka u kojima smo uslikali naše male prijatelje. Ako ste ikada bili u nedoumici zašto nas fasciniraju mačke, pogledajte u našoj galeriji i shvatićete zašto su baš one zvezde društvenih mreža.

Zabavne Snepčet mačkeOtvori galeriju
photo-1505475082603-e217c4a87795 (1)cover Posedovanje psa produžava život pagecover Sa ovakvim saputnicima je uvek zabavno u avionu divlje životinje I divlje životinje umeju da nas nasmeju pagecover1 Arhitekte su napravile neverovatne domove za mačke · ·