Saopštite radosnu vest
U VAZDUHU · urban flash

Trudnoća je za neke žene momenat velike radosti, toliko velike da bi istovremeno zagrlile ceo svet i sa njim podelile svoju radosnu vest. Ipak, svaka od tih žena mora da se suoči sa strahom od toga da će njena vest sa one strane bračne postelje biti ne tako toplo prihvaćena. Ove fotografije daju sjajne ideje kako da se oslobodite svog straha, i na duhovit način podelite lepe vesti sa onima koje volite.

Ne brinite, to je verovatno prva stvar koju će vam reći svako – od vaše stare neudate tetke, do medicinske sestre u domu zdravlja. Obradujte se, ali ne zaboravite da ćete činom roditeljstva ući u dimenziju života koja vam je do sada bila sasvim nepoznata.

Nema potrebe da budete previše hrabri, još uvek ste na samom početku, a vaša uloga počinje kao skromna i mala, a vremenom postaje sve veća i zahtevnija, znate kako se kaže – malo dete, mala briga, a veliko velika!

Znate li šta ima novo?Otvori galeriju
Kako da otvorite flašu bez otvarača Kako da otvorite flašu piva bez otvarača Majice Obuci majicu i pokreni ludu zabavu Venčanje "Ratovi zvezda" Venčanje u stilu “Ratova zvezda” Periodni sistem piva Periodni sistem vrsta piva ·