page-cover-glitter-butts
U VAZDUHU · trend

Šljokice su postale veliki hit na muzičkim festivalima poslednjih godina. Počelo je sa stavljanjem šlokica na ramena, vrat, kosu, lice i dekolte, a na kraju su i malo riskantnije varijante stekle popularnost. Tako su, na primer, na letnjim festivalima prošle godine šljokice na otkrivenim grudima zamenile kratke majice i bikinije.

Samo je bilo pitanje vremena kada će isti trend stići i do ženskih pozadina i, naravno, to se i dogodilo ove godine.

Devojke koje nemaju problem da budu razgolićene na muzičkim festivalima su ukrasile svoju zadnjicu slojevima šljokica i dragog kamenja. Većina je na sebi nosila tange ili gaće kupaćeg kostima, dok su samo najhrabrije izašle u javnost u potpunosti gole.

Kako to obično biva, trend se vrlo brzo proširio Instagramom. Jedna kompanija koja prodaje šljokice pod imenom Go Get Glitter je obećala svim korisnicima ove društvene mreže koji stave istoimeni hešteg i fotografišu svoju glitter pozadinu da će objaviti njihove slike na svom profilu. Ovaj brend je čak podelio i svoje ideje za ukrašavanje zadnjice šljokicama.

Kako se vama čini ovaj novi letnji trend? Da li je previše vulgaran ili u potpunosti odgovara atmosferi na muzičkim festivalima širom sveta?

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju neki reprezentativni primeri ovakvog stila ukrašavanja tela ako ste još u dilemi da li vam se dopada ili ne.

Zadnjice sa šljokicama: Novi letnji trend na InstagramuOtvori galeriju
photo-1490725263030-1f0521cec8ec U damskom stilu: Hit šeširi za letnju sezonu hbz-sunglasses-index-1523032899 Naočare za sunce: Koje modele ćemo nositi ovog leta Obuća za leto Hit obuća za leto 2018: Povratak kultnih modela Torbe za leto Torbe za plažu: 8 neodoljivih modela · ·