Zagonetke
U VAZDUHU · urban flash

Ponekad je činjenica da ste sposobni da uočite određeni detalj ključna za to što ste toliko dobri u poslu kojim se bavite. Vidite bolje, šire i dalje od drugih, brzo zaključujete, uočavate razlike, sve to su karakteristike zbog kojih ste zasigurno u prednosti.

Ako niste sigurni da li vas je majka priroda obdarila ovakvim sposobnostima, možda je vreme da to prepoznate. A evo savršenog načina da testirate sebe, u nastavku ovog teksta…

Možda ste ispali iz forme, možda nikada niste bili dobri u rešavanju zagonetki, ali nema ničeg lošeg u tome da svoj mozak vežbate kad god da ste u prilici. A, evo baš sada je to vreme i taj trenutak jer pred vama se u prvoj galeriji nalaze zadaci.

Potrebni su vam papir, olovka, i od svega i pre svega brzi refleksi. Skoncentrišite se pa se polako bacite na mozgalice. Važno je da budete i brzi ali i tačni.

Koji broj nedostajeOtvori galeriju

Kako vam se čini? Je li vam bilo teško? Sada biste najviše voleli da znate kako ste uradili svoj test. Ništa nije problem, jer rešenja slede, u sledećoj galeriji. Znate šta smo vam rekli, onaj koji misli brže, vidi bolje više i zapaža detalje uvek je na dobitku, tako je i ovog puta, ili ako su rezultati loši, nekog sledećeg. Proverite gde ste tačno i zašto pogrešili. Nepažnja ili neznanje?

Rešenje je 30Otvori galeriju
check-this-list-of-things-men-think-are-attractive-but-arent-are-you-guilty-of-any-1122x748 Muškarci misle da ih ovih 7 stvari čine atraktivnim suprotnom polu Bradonje kao sirene u novom humanitarnom kalendaru Bradonje kao sirene u novom humanitarnom kalendaru Muškarci i žene Laži koje devojke konstantno govore momcima · · ·