Zaječarsko
U VAZDUHU · promo

Zaječarsko pivo doniralo je 4.266.000 dinara, koji su u saradnji sa Olimpijskim komitetom i uz veliku pomoć građana Srbije, prikupljeni u akciji „Od Zaječara do Rija cela zemlja navija”. Sredstva su obezbeđena izdvajanjem 1 dinara od svake prodate limenke iz ograničene serije Zaječarskog piva, a namenjena su razvoju klubova čiji su sportisti pokazali najbolje rezultate.

Sredstva su dodeljena najperspektivnijim sportskim klubovima koji su zadovoljili kriterijume a među kojima su: tekvondo klub „Galeb” iz Beograda, atletski klub „Vojvodina” iz Novog Sada i rvački klub „Spartak” iz Subotice. Događaju, koji je upriličen tim povodom, prisustvovali su naši sportisti i osvajači olimpijskih medalja tekvondoke Milica Mandić i Tijana Bogdanović i rvač Davor Štefanek.

„Ponosni smo na rezultate naših sportista i zbog toga želimo da podignemo svest o važnosti razvoja srpskog sporta i da našim budućim šampionim obezbedimo bolje uslove za treniranje. U toj nameri pomogli su nam građani Srbije, naši verni potrošači, koji su se uključili u akciju. Zahvaljujemo svima koji su pomogli da zajedno prikupimo skoro 4.3 miliona dinara i time podržimo naše najperspektivnije sportiste. Ova akcija i donacija predstavljaju krunu odlične saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije, koja će se nastaviti, na obostrano zadovoljstvo, izjavila je Dragana Savić, direktorka marketinga kompanije HAJNEKEN Srbija.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki zahvalio je Zaječarskom pivu na uspešno sprovedenoj akciji, a potom i građanima koji su svojim učešćem u njoj, pružili podršku našim sportistima i podržali promociju olimpijskih vrednosti i olimpijskog duha u Srbiji.

„Zaječarsko pivo već 8 godina podržava Olimpijski komitet i olimpijski tim Srbije, i mogu da kažem da su u ovom periodu naše dve kuće prevazišle partnerski odnos, kao i da izrazim veliko zadovoljstvo zbog činjenice da će se naša saradnja nastaviti i u narednom Olimpijskom ciklusu”, rekao je Višacki.

Nastavljajući dugogodišnju saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, Zaječarsko pivo podržavaće naše olimpijce i u Tokiju, 2020. godine.


Compact Shampoo-Q-2-Koozmetik Novi KOOZMETIK proizvod: Uniseks kompakt šampon Q Idea Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara Converse Chuck Taylor Boot Converse Chuck Taylor All Star II Boot I dalje igraj kao devojka (Milica Mandić) Always: I dalje igraj kao devojka i ohrabri druge · ·