naslovna
fotografija

Globalno zagrevanje uslovljava sve češće ekstremne vremenske uslove širom sveta. Jedna od najnovijih posledica toga su ledene temperature koje su zadesile Sjedinjene Američke Države.

Nad njima se trenutno nalazi polarni vorteks, pojava jakih vetrova koji u višim delovima atmosfere zadržavaju veoma hladan vazduh iznad arktičke regije. Postoje oni trenuci kada taj vorteks može doći i do drugih mesta, tako da je sada otišao na jug, iznad Severne Amerike. Pod najvećim udarom našao se Čikago sa svojim jezerom Mičigen, gde su temperature dostigle rekordni minus. U velikom delu američkog srednjeg zapada, na snazi je vanredno stanje sa upozorenjima da ljudi nikako ne izlaze iz kuća. Međutim, ipak ima oniih koji su to učinili, zarad neverovatnih fotografija koje pokazuju koliko je u stvari hladno napolju, a i unutra. Pogledajte neke od njih u sledećoj galeriji.

Fotografije da se smrznešOtvori galeriju
naslovna Ove slike pokazuju šta se sve krije pod vodom naslovna Kako je to probuditi se u zaleđenom gradu? Naslovna fotografija - Untitled (cowboy) by Richard Prince 10 najskupljih fotografija na svetu Naslovna fotografija - Fotografija 13. pokušaj probijanja blokade u pojasu Gaze pored slike Sloboda vodi narod Ežena Delakroa (foto twitter.com) 10 kultnih fotografija i priča koje se kriju iza njih · · ·