Zanat radnja
PULS GRADA · dizajn

Zanat-radnja je jedinstvena radnja po svojoj nameni, smeštena u centru Beograda. Osnovali su je mladi ljudi umetničkog profila i osmislili kao multifunkcionalnu radnju i radionicu, višenamenski koncept-prostor. Umetnici u Zanat-radnji bave se proizvodnjom, prodajom i promocijom različitih redizajniranih i dizajniranih predmeta, afirmisanih i neafirmisanih autora – domaćih umetnika i dizajnera, čije radove odlikuje spoj originalnih ideja, autentičnih materijala, tehnika i postupaka izrade. U izradi predmeta koje nudi, Zanat spaja veštine starih majstora i kreativnost mladih umetnika.

Ovde možete naći razne umetnički reparirane predmete, od odeće do nameštaja, ručno izrađene predmete domaćih umetnika i dizajnera koji koriste nove, ali pre svega sekundarne sirovine pri izradi svojih dela, a potom vrlo interesantne i kvalitetne komade polovne odeće i obuće ili druge zanimljive dobroočuvane predmete. Možete doneti neki stari predmet da mu se ulije potpuno novi život i izgled, a naglasak je nakvalitetnoj restauraciji i savremenom dizajnu.

Zanat okuplja i kreativni tim sastavljen od umetnika, dizajnera i zanatlija najrazličitijih profila, koji vam mogu pomoći u pogledu savetovanja i realizaciji radova pri uređenju enterijera, redizajnu ili prenameni stambenih i poslovnih prostora.

Zainteresovani izlagači ovde mogu naći svoje prodajno mesto, stalnu promociju preko interneta, kao i učešće u mnogobrojnim Zanat-događajima.

Sama radnja je takođe ogledalo delatnosti kojom se bavi, jer je i sama umetnički restaurirana, a da je pritom zadržana većina starog nameštaja i drugih elemenata enterijera.

Neke od proizvoda koje možete naći u Zanat radnji pogledajte u našoj galeriji:

Zanat radnjaOtvori galeriju

Kako bi izgledalo da je J.R.Tolkien pravio reklame Kako bi izgledalo da je J.R.Tolkien pravio reklame Young Balkan Designers Poziv za učešće na regionalnom konkursu za dizajnere YOUNG BALKAN DESIGNERS 2014: “Heroji svakodnevice” MIJLO Stvari bez kojih kreativci ne mogu da zamisle svoj život Martone Cycling Co. Dizajnirani bicikli Martone Cycling Co. ·