Stalci za kapute
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Kada živite u malom stanu svaka sitnica mogla bi da vam oduzme pomalo od slobodnog prostora, a najviše mrzite da se saplićete o stvari kojih se ne možete lako rešiti jer su vam zaista potrebne.

Plakari jesu idealni, ali u slučaju mini stambenih kvadratura oni su poslednje što vam je potrebno, zato bi trebalo da pronađete drugačije ali jednako efikasno rešenje, a ponekad ni običan čiviluk nije loš, naročito onda kada on izgleda kao sastavni deo nekog konceptualnog rada, zajedno sa svim vašim kaputima!

Sigurno vam je odavno poznato da mali stanovi zahtevaju više mozganja kako bi se u njima prenebregnuo problem veličine, ali takođe znate da bi ključni detalji mogli sasvim da skrenu pažnju na glavne i velike muke. Neupadljive elemente i nameštaj ostavite za ljude koji imaju više od 200 kvadrata pa sebi mogu da omoguće luksuz zvani jednostavnost, vama je potrebna magija!

Praktična tj. upotrebna vrednost pomnožena sa kreativnim detaljima vaša je formula za uređenje malog stana, zato bi trebalo o svemu misliti pa i o stalku za kapute. U našoj galeriji možete da vidite neke veoma zanimljive predloge, a na vama je da date „završnu reč“ ali ne zaboravite da sa ovakvim čivilucima ne samo da dobijate brzo rešenje za svoje stambene muke, već i zanimljive ukrase za različite kutke u vašem životnom prostoru.

Da kaputi i jakne ne budu uvek samo smetnjaOtvori galeriju
Zara Home Zara Home: Otvaranje prve prodavnice u Srbiji Belo u uređenju enterijera Zašto bi trebalo da svoj dom uronite u belu boju Da li biste spavali sa ajkulama? Aquarium de Paris: Podvodni Airbnb smeštaj sa ajkulama Zaha Hadid Opraštamo se od čuvene Zahe Hadid · · · ·