eye-makeup-mistake
PULS GRADA · lepota

Uvek treba poštovati različite ukuse i odabire, naročito ako su oni odraz ličnog stava. Međutim, nije retko da se umesto načina izražavanja, izgled svede na slepo praćenje trendova (manje ili više aktuelnih).

Prejake obrve
Era tankih izvijenih obrva odavno je završena, a sada se stiglo do druge krajnosti. Jake, guste i obrve prirodnog izgleda su najčešće viđane po editorijalima, reklamama i ulici, ali imajte na umu da bi trebalo da izgledaju prirodno. Ne treba ih iscrtavati tako da budu prva stvar koju će ljudi primetiti na vašem licu, već samo dopuniti ukoliko za tim ima potrebe. One su te koje daju izraz licu, lice nije podloga za obrve.

Presvetle usne
Nude usne u određenim kombinacijama mogu da izgledaju dobro, i to najčešće na fotografijama. Međutim, nude usne ne znači i da su usne svetlije od vašeg tena, niti bi trebalo da budu ni u jedno doba dana niti godišnje doba. Korektor i puder neka ostanu rezervisani za lice.

Konturisanje
Jedna od najčešćih makeup grešaka je jako konturisanje lica bronzerom, obično onim šljokičastim i narandžastog tona, a još je veća greška kada se to čini preko dana. Upadljivo konturisanje lica zaštitni je znak nekih poznatih ličnosti, ali nije razlog da ga vi svakodnevno primenjujete.. Konture sačuvajte za specijalne prilike ili uveče i neka uvek izgleda suptilno.

Ispeglana kosa
Kao lenjir prava kosa nekada je bila česta frizura. Ovaj trend, koji zapravo mnogima nije stajao dobro, niše nije aktuelan i mi vam sugerišemo da od njega odustanete. Osim što ne izgleda lepo, često upotrebom prese za kosu ozbiljno ćete je oštetiti. Zdrava i čista kosa izgleda uvek odlično. Dajte im šansu.

Blajhana ili zift crna kosa
Potpuno bela ili crna kosa izgledaju veštački. Često su takve kosei vrlo oštećene, što daje celokupni dojam perike, a verujemo da ne želite da izgledate kao da nosite istu. Ukoliko želite da posvetlite ili potamite kosu, držite se nekih prirodnijih tonova. Blajhano i plavetno crno odavno su passe.

Četkice Održavanje pribora za šminkanje Maybelline Baby Lips – osveženje za usne Frizure Pet frizura koje Francuskinje najviše vole Jesenji parfemi Jesenji parfemi · ·