Nakit
U VAZDUHU · urban flash

Opšte je poznata stvar da slavne ličnosti ne žale novca kada je u pitanju vereničko prstenje. Za tu priliku mnogi od njih odlučuju se da potroše milione kako bi svoju ljubav „krunisali“ u pravom smislu te reči, pa ipak i „nad vladikom ima vladika“ i neki od njih su zaista potrošili milione, stoga baš njih ovom prilikom izdvajamo.

Pogledajte kojih je to 6 žena na ruci ponelo pravo malo bogatstvo:

1. Kate Middleton

Njen je prsten poznat kao porodično nasleđe, a kao što znate engleska kraljevska porodica nije siromašna. Prsten se prenosi iz generacije na generaciju verenica i budućih kraljevskih supruga, pa je Kate dobila prsten pokojne princeze Diane. Njegova izvorna vrednost iznosi 47.000 dolara, a reč je o 12-karatnom safiru okruženom sa 14 dijamanata, koji sada vredi 500.000 dolara.

2. Marilyn Monroe

Brak sa Yankeejem Joe DiMaggiom je možda bio kratkog veka, tačnije, trajao je samo osam meseci, ali je Marilyn tom prilikom dobila jedan od najskupljih dijamantskih prstenova tog vremena. Osnova je od platine i drži „35 Baguette-cut“ dijamante. Jedan od dijamanata je ispao iz ove kompleksne juvelirske konstrukcije, ali je na aukciji 1999. godine prsten dostigao vrednost od 772.500 dolara.

Jacqueline Kennedy Onassis

Mnogo lepih stvari pripadalo je ovoj dami od stila, ali najimpresivniji je njen 40-karatni „markiz Lesoto III“ dijamant, poklon Aristotela Onassisa. Glasina je da je ovaj prsten nosila samo dva puta pre nego što ga je zaključala daleko u jednom trezoru banke. Godine 1996. na aukciji u Sotheby-ju potencijalni kupac ponudio je cenu od 2,59 miliona dolara (jer je prethodna cena prstena procenjena na između 500 i 600 hiljada dolara).

Princeza Grace od Monaka

Princeza Grace dobila je prsten juvelirske kuće Cartier, jednostavan, ali upečatljiv. Platina sa smaragdnim centralnim dijamantom okružen sa dva manja kamička. Simpatična Grace nosila ga je gde god da je išla, pa čak i na snimanje filma High Society, uz Binga Crosbyja i Franka Sinatru. Danas on vredi oko 4.060.000 dolara.

Beyonce

Bey nikada ne nosi ništa jeftino u taj spisak ulazi i čuveni verenički prsten koji je dobila od supruga Jay-Z-ja. Reč je o 18-karatnom dijamantu prilično velikom, jednostavnom i klasičnom iz juvelirske kuće Lorraine Schwartz u vrednosti od 5 miliona dolara.

Elizabeth Taylor

U mnogo čemu prva, pa i u skupocenom nakitu. Zato što je bila ona prava žena dobila je u jednom trenutku velike ljubavi između nje i Richarda Burtona 33.19-karatni dijamant. Prsten je prodat na aukciji za 8,8 miliona dolara, što znači da je njegova cena od početne 265,697 dolara do konačne prodajne učinila da na ceni ne budu samo kamičci već i dame koje ga ponesu na svojoj ruci.

Pirsing Lepe devojke vole pirsing Iznenadio je ženu i kuću pretvorio Iznenadio je ženu i kuću pretvorio u igraonicu za decu Nekada u laboratoriji, danas foto-modeli Nekada u laboratoriji, danas foto-modeli Hitler od Lego kockica Lego kockice u funkciji nastave istorije – lekcija o nacizmu · · · · · ·