Baggage handlers perform tributes to Freddie Mercury, Heathrow, UK, 4th September 2018
PULS GRADA · aktuelno

Putnike na londonskom aerodromu Hitrou je u sredu 5. septembra sačekalo jedno veoma prijatno iznenađenje. Naime, zaposleni zaduženi za prtljag na ovom aerodromu su im pripremili svojevrsni šou u okviru koga su plesali uz pesme grupe Queen u znak sećanja na frontmena benda, Fredija Merkjurija, koji je rođen tog dana davne 1946.

Kada je bio mlad, Farok Bulsara (Fredi M.), kako mu je pravo ime, radio je isti posao na Hitrou kao ovi momci. Sadašnji zaposleni iz odeljenja za prtljag su iz tog razloga odlučili da odaju počast ovom velikanu tako što su se obukli kao on (bele pantalone, bela majica i žuta jakna) uz prepoznatljive, u ovom slučaju, lažne brkove.

Osim toga, oni su pripremili i plesnu tačku za pesmu I Want To Break Free, za čiju koreografiju je bio zadužen Lindon Lojd, poznat po svojim pojavljivanjima u popularnim emisijama X FactorStrictly Come Dancing.

Posetioce Hitroa je ovih dana čekalo još jedno iznenađenje. Svako od njih ko se zove Fredi, Frederik ili Farok je dobio priliku da čeka svoj let u salonu rezervisanom za putnike prve klase.

Naravno, sve ovo je organizovano sa ciljem promocije novog filma Bohemian Rhapsody, posvećenog pevaču grupe Queen, koga ćemo imati priliku da gledamo od 24. oktobra u bioskopima. Trejler za film možete pogledati OVDE.

Viminacium Srbija domaćin najvećeg evropskog arheološkog kongresa „Limes 2018″ Mad Mood traje od 22. do 24. septembra Milano Fashion Week: Stilizovana srpska narodna nošnja Nike trka Poslednje pripreme pred najveću Nike trku do sada page-cover Burning Man 2018: Fotografije sa najluđeg festivala na svetu · · ·