Zara jesen 2015.
PULS GRADA · moda

I u Španiji je sigurno veoma toplo ovih dana, ali to ne znači da će jedan od najčuvenijih ondašnjih brendova prestati da priprema kolekcije za sezone koje tek dolaze.
U slučaju Zare, nova kolekcija za jesen i zimu je, baš kao i kampanja, završena, što će reći da je sada na vama da pogledate, odaberete i kupite ono što su za vas brižljivo pripremili…

Jesen u Zari izgleda gotovo očaravajuće. Vama se možda čini da nakon vrelog leta ništa ne može da zameni mirise, boje i naravno, temperature jednog jula ili avgusta, ali ako je sudeći prema onome što se za sada može naći kao najava nove kolekcije u okviru ove robne marke, neće vam biti ni dosadno, niti hladno!
Zara nastavlja sa promocijom hipi stila i u okviru nove kolekcije, tako da su krojevi iz 70-ih godina prošlog veka „pun pogodak“. pored toga za prve jesenje dane možete da odaberete neku od maksi haljina, cvetnu ili jednobojnu. Računajte da će naredna sezona biti sva u znaku neobičnih rukava, prozirnih bluza sa mašnama oko vrata i antilopa.
Što se boja tiče, čitava kolekcija je prožeta toplim zemljanim tonovima, koje će kroz detalje dopunjavati takozvana kraljevska plava, bela i nikad prevaziđeni džins.
Pogledajte neke od komada iz nove Zarine kolekcije…

Zara je pripremila novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2015.Otvori galeriju
Poznate naočare za sunce na filmu Najbolje naočare za sunce na filmu Letnja garderoba Omiljena garderoba poznatih dama tokom leta Slavni iz vizure Carine Roitfeld i Jeana-Paula Goudea Carine Roitfeld i Jean-Paul Goude: Slavne ličnosti prošlosti i sadašnjosti na fotografijama 1131917 Kako su starke postale deo popularne kulture · · ·