Catrice-SocialMediaAsset-SS19-1m-292053-1
U VAZDUHU · nagradne igre

Dan zaljubljenih je dan kada sve devojke i žene žele da izgledaju posebno, bile one ludo zaljubljene ili makar samo želele da proslave ljubav prema najbližima.

Crveni karmin modni je klasik i nikada ne izlazi iz mode, ali mi vam predlažemo da ovog Dana zaljubljenih na usnama isprobate novi Catrice Generation Matt Comfortable tečni karmin iz asortimana proleće/leto 2019. Za usne spremne na poljupce: tečni karmin za usne sa baršunastim mat završetkom u bojama s visokim prekrivanjem, obogaćeno uljem jojobe za mekani osećaj na usnama.

Ovog Dana zaljubljenih ostavite trag u kojoj god nijansi želite, gde god želite u novim nijansama Catrice karmina, a City Magazine i Catrice vam daruju pet karmina crvene nijanse 030 exotic rebel. Da biste ušli u konkurenciju za ovu nagradu potrebno je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koja je vaša omiljena boja karmina.

Grand_BNE KV 690x440-1 Black’n’Easy: Prava turska, spremna za minut – delimo poklone Doncafe Šoljica puna prazničnog raspoloženja JOS Osvojite pakete JOSH! Ribica u novoj ambalaži Vasil Hadžimanov Vasil Hadžimanov specijalni gost kubanske trupe Ecos Company · · ·