Bambi biskviti
U VAZDUHU · promo

Kompanija „Bambi“ organizovala je druženje na kojem je predstavila svoj novi brend – „Bambi biskvite“. U pitanju su novi čajni, preliveni i sendvič biskviti u nesvakidašnjem, toplom i domaćinskom pakovanju.

Predstavnici medija imali su priliku da se opuste i uživaju u neodoljivim ukusima novih Bambi biskvita, u prelepom ambijentu kafića Đura bar.

Domaćini toga dana bili su predstavnici kompanije Bambi, Menadžer za odnose sa javnošću Nemanja Brković i Senior brend menadžerka Dragana Šarenac, koji su predstavili brend i govorili o prednostima novih proizvoda.

„Izuzetno smo ponosni što možemo predstaviti nova slatka iznenađenja, koja će, sigurni smo, biti deo svake vaše priče. Nove Bambi biskvite kreirali smo za sva čula: hrskave, mirisne, punog ukusa, fine topivosti, zanimljivih oblika i sigurni smo da će postati obavezan deo vaših slatkih priča u krugu porodice ili kada vam dođu gosti i komšije,” izjavila je Dragana Šarenac, Senior brend menadžerka u kompaniji Bambi.

Potošačima Bambi nudi široku paletu proizvoda koji će sigurno biti osveženje na tržištu biskvita i omogućiće im kvalitetan izbor koji je dostupan. Bambi biskvite čine Štanglice, Čoko sendvič, Duo sendvič, Kokos galete, Spekulaas i Selection premium keks.

Probajte nove Bambi biskvite i zasladite vaše priče!


Nike Air Max Invigor Nike Air Max Invigor: Dokazani kvalitet za muškarce Eko kartica  nagradna igra Igraj i ti EKO Serbia nagradnu igru Dodeljene nagrade za korporativno volontiranje Eurobank dobitnik nagrade za korporativno volontiranje cover1 Praznične radosti: Crvena za sreću, čipka za strast · · · · · ·