Kampanja u GSP-u - ustanite trudnicama
PULS GRADA · dizajn

Slobodno mesto u autobusu ili tamvaju je prava retkost, a na visokim temperaturama koje često prelaze 35 podeok Celzijusove skale, ko se za njega ne bi borio svim raspoloživim sredstvima. Ipak, možda vam se neka sitna „zlodela“ na putu od posla do kuće GSP-ovim vozilima mogu i oprostiti, ali da ne ustupite mesto trudnici, e, to je pravi zločin!

Talentovani šangajski dizajner Shiyang He, napravio je plakate za kompaniju Yili Milk u Kini, podstaknut upravo idejom da bi bez razmišljanja trebalo uvek da se slobodnog mesta u gradskom prevozu odreknemo u korist trudne žene.

Mnogo puta do sada ste skretali pogled, ili se pravili da niste primetili trudnicu u svojoj blizini, ne brinite, malo je onih koje će napraviti skandal i zamoliti vas da ustanete kako bi one sele, ali čisto da znate, taj stomak nije posledica velike torte koju su pojele za doručak već ljudsko biće, možda budući Tesla, ili Majka Tereza. Za one muškarce koji još uvek nisu postali očevi, verovatno je teško da razumeju kroz šta sve prolazi trudna žena tokom devet meseci, ali zahvaljujući internetu danas je biti neobavešten zaista ozbiljan luksuz, i naravno, ako ste na časovima biologije i prespavali lekcije vezane za reprodukciju sisara, nikada nije kasno da se informišete…

Yili Milk, kineska kompanija za proizvodnju mleka i mlečnih proizvoda, konačno je izašla na tržište sa kampanjom koja je predstavlja u nešto normalnijem svetlu, budući da je ovo preduzeće bilo umešano u nekoliko skandala vezanih za lažiranje roka trajanja njihovih proizvoda.

Poruke nezadovoljnih klijenata Kad najgori komentari klijenata postanu posteri Pet radionica nakita Jedinstvenost i lepota: 5 radionica nakita na koje bi trebalo da obratite pažnju Umetnost filmskih plakata i slika Filmski posteri i klasična umetnost Pivo za sve ljubitelje fudbala Pablo Cánepa – omiljeni fudbalski tim i omiljeno pivo · ·