kosa
U VAZDUHU · urban flash

I vi ste sigurno posle raskida otišli kod frizera. To je jedno opšte mesto. Skoro jedna ritualna stvar. Jeste li se ikada pitali zašto je to tako? Ili ste samo instinktivno otišli pod makaze?

Sigurno je svako barem jednom posle raskida osetio potrebu da promeni frizuru, i odmah se osećao bolje. Možda ste i sami došli do nekih zaključaka zašto je to tako.
Vizuelna promena je već indikator unutrašnje promene. Razmislite samo koliko puta ste menjali nešto na sebi u bitnim životnim situacijama. Čak i u mnogim filmovima kada žele da prikažu da je junak prošao kroz tranziciju odjednom ga prikažu u drugom izdanju. Ovim fizičkim promenama mi pokazujemo svetu da smo spremni za novo poglavlje u našim životima. Nova frizura, nova energija, novo nešto za mene.

Takođe, nova frizura je znak da smo se oslobodili prošlosti. Doslovno je tako. Kada odemo kod frizera odbacimo ono što je suvišno i oštećeno. Kao da skidamo težinu sa svojih ramena. I bukvalno i u prenesenom značenju. I kada se oslobodimo prošlosti spremni smo da se fokusiramo na svoju budućnost.

View this post on Instagram

I WASNT READY TILL NOW

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Zbog nove frizure se osećamo bolje i spolja i iznutra. Možda to nećete uvek priznati, ali spoljašnji izgled znatno utiče na to kako se osećamo iznutra. Ako smo sami sebi lepi, lako možemo i dobro da se osećamo. Nova frizura nam može dati osećaj da smo najlepši na svetu.

Rezultat vidimo odmah! Za razliku od drugih drastičnih promena, kao što je gubitak težine, upoznavanje novih potencijalnih partnera, frizura je način da se rezultat vidi odmah! A ponekad je zaista potrebno da se za kratko vreme osećamo opet super.

deca Šta redosled rođenja otkriva o osobi? kolaž Zašto moderne veze tako lako pucaju? sr Strane reči kojima se opisuje ljubav ljudi Kako koristiti govor tela da steknemo poverenje? · · ·