bu
KULTURA · film/TV

Keri je imala svoju kolekciju cipela, Šarlot svoj slatkasti ukus i izgled, Samanta seksi senzualne odevne kombinacije, a šta je sa Mirandom? Prvo, što se tiče samog stila, njen je najviše potcenjen. Miranda vam sigurno neće pasti na pamet kad pomislite na modne ikone. Mada, sad kada gledamo opet seriju, ne možemo a da se ne zapitamo kako smo Keri tolerisali razne ispade- recimo gumica za konjski rep oko ruke, a Mirandu toliko potcenili?

Već smo pisali o tome šta je Keri Bredšo učinila za nas. Ili, tačnije, šta nas je sve slagala. To možete pogledati ovde. A ponovno emitovanje serije Seks i grad nateralo nas je da uvidimo da je Miranda Hobs carica. Zašto? Pa, prvo, ona je riđokosa koja nikada ne kuka nad tom činjenicom. Ona u stvari sa ponosom predstavlja riđokose žene i nema problem sa tim. To je njena sjajna osobina- stvari su takve kakve jesu. I ona uzima najbolje od njih.

Radi u velikoj advokatskoj firmi i postala je partner u 34. godini. Ne plaši se muškog sveta, naprotiv. Apsolutno im parira. Setite se samo svih odela koje je nosila. I ništa je nije zaustavljalo u toj priči o uspehu, radila je 14 sati dnevno i nije se žalila.

Za razliku od Šarlot i Keri, a pogotovo Šarlot, Miranda nije obraćala pažnju na to šta drugi misle. Ona je radila po sopstvenim osećajima i zapravo je malo pažnje obraćala na to šta okolina smatra da je ispravno. A takođe je i znala šta joj odgovara i šta hoće u životu. Ka tome je stremila i na tome je radila. I nije dramila previše, situacije je prihvatala manje strašno od svojih prijateljica. Takođe, nije joj smetalo da bude nakaradno obučena. Da, šalimo se, ali imala je dosta promašaja što se izbora garderobe tiče, ali ona se nije plašila da pogreši.

Još pre nego što je Alica Keys napravila revoluciju pojavivši se u javnosti bez šminke, Miranda je to radila deceniju i više ranije, bez ikakvog problema.

Toliko je bila svoja, samo nismo uspevali da je primetimo jer je centar serije bio drama Keri i seksualne avanture Samante. Šta je nosila za svoje venčanje? Pa sigurno nije venčanicu.

Da, Miranda je bila zaposlena žena sa jasnim stavom i ciljem, potpuno fokusirana na ono što hoće. Nosila je i kratku kosu pre nego što je to ponovo bilo moderno, a setimo se da su i Keri i Šarlot i Samanta uvek imale dugu, bujnu kosu i potpuno „ženstvenu“frizuru.

Miranda Hobs se uvek izdvajala, bez ikakvog kompleksa i problema koji nije mogla sama već nekako da reši.

The Young Pope „The Young Pope“ – nova serija Paola Sorrentina gu Najbolje obučene heroine Hičkokovih filmova Foto izvor: http://static.vesti.rs/ Nabrojali smo moguće kandidate za Oskara Filmovi o glasanju Top 5 filmova o (predizbornim) kampanjama ·