cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Svi koji su singl često žude da nađu partnera, a onda kada se to konačno desi čeznu za čarima samačkog života. Biti sam znači i biti slobodan – nikome ne morate da polažete račune, pravite kompromise, lišavate se svojih aspiracija, delite dragoceno vreme i prostor. Zato nemojte biti tužni ako još niste pronašli ljubav svog života, jednostavno uživajte dok se ona ne pojavi.

Yaoyao Ma Van As je slikarka, ilustratorka i animatorka koji živi u Los Anđelesu. Napravila je seriju ilustracija koje savršeno prikazuju lepotu samačkog života, sa kojih ćete shvatiti da ispijanje jutarnje kafe u tišini, dugo telefoniranje sa drugaricom, prejedanje uz brzu hranu dok gledate TV u sitne sate, glasno slušanje omiljene muzike i skakanje po krevetu, detinjasto igranje sa kućnim ljubimcem, jesu stvari koje nikada više ne treba da uzmete zdravo za gotovo.

Pogledajte galeriju sa ilustracijama talentovane autorke, i koliko god voleli drugu osobu, ne zaboravite da bi sebi uvek trebalo da budete na prvom mestu.

ilustracija: Yaoyao Ma Van As Otvori galeriju
cover Najlepše venčanice u 2017. godini king-of-queens_cover Žene su srećnije sa muškarcima manje atraktivnim od njih BelExpo-Wedding_cover City letnja preporuka #7: Svadbe po vašoj meri u Holiday Inn hotelu heartsickness-lover-s-grief-lovesickness-coupe-50592_cover 7 lakih načina da saznate da li vas partner stvarno voli · · · ·