bed-1822497_1280
U VAZDUHU · urban flash

Nedavna istraživanja pokazala su kako ima puno ljudi koji smatraju da je seks bolji u hotelima nego kod kuće. Utvrđeno je da postoji nekoliko razloga za to, pa proverite da li se i vi slažete sa njima.

Da, tačno je da će vas u hotelu sačekati čista posteljina, ali to nije ključni razlog zbog koga bračni parovi i partneri smatraju da je seks bolji u njima. Tačno je da se i seks kod kuće može malo poboljšati i začiniti, ali ovo su tri glavna razloga zbog kojih je on ponekad bolji u hotelima.

Promena okruženja

Kada ste van svog doma i u nekom novom okruženju, sve vam je uzbudljivije, pa tako i seks. Ovo naročito važi za putovanja, gde su sva iskustva poboljšana većim lučenjem dopamina, koje se dešava kad god smo uzbuđeni. Znate ono kako vam je sva hrana ukusnija u inostranstvu? Isti je slučaj i sa seksom u hotelskim sobama, koji sa sobom nosi određenu dozu zadovoljstva koje kod kuće obično nije moguće.

Privatnost

U svakodnevnom okruženju uvek postoji verovatnoća da će vam doći poštar, zazvoniti komšija ili vas iznenaditi rodbina, a u hotelu samo treba da stavite znak da čistačica preskoči vašu sobu i mirni ste. Postoje i posebni „ljubavni hoteli“ posvećeni baš privatnosti koja je parovima neophodna, bez obzira na njihove godine i status veze.

Bekstvo

Ovo sve ide zajedno sa prethodne dve stavke, ali ponekad je veoma važno pobeći od svakodnevnih obaveza i stresa i malo se opustiti. Stres i anksioznost mogu biti veliki problemi u spavaćoj sobi, a na putu i u hotelu oni nestaju i lakše možete da uživate zajedno sa partnerom. Svaka distanca znači u ovom slučaju, ali što dalje, to bolje.

photo-1481467804160-3cdf91aa1ac4 Impostor sindrom: Šta kada nas savlada strah od uspeha? collage 5 lekcija Martina Lutera Kinga za rešavanje problema 8f57429a-3426-4b64-83b1-5c1927bc1ef5-stocksy_txpde8ba582cud200_medium_830190 Ova 4 horoskopska znaka najviše mrze Dan zaljubljenih englishmanrisk Istorija ratova prikazana kroz zabavnu raspravu igrača Rizika · · · · ·