Mačke i krugovi
U VAZDUHU · životinje

Nemaju lenjir i šestar. Ne znaju kako se izračunava prečnik ili poluprečnik, ali izgleda da u sebi imaju nekakav talenat da pronađu centar kruga i da se tamo udobno smeste.

Kada vam se ovo prvi put dogodi verujete da je u pitanju slučajnost, međutim, ako ste vlasnik jedne ili više mačaka, ovaj njihov talenat verovatno niste mogli da ne primetite!

Lako bismo objasnili zašto mačke vole da se penju po ormanima ili kuhinjskim radnim delovima, zašto vole igračke koje svetle ili zašto ne vole druge kućne ljubimce, ali šta je to toliko privlačno u kružnim prostorima, prirodnim i veštački stvorenim, šta je to toliko primamljivo da se uvek ponašaju kao superstarovi na crvenom tepihu?

Nemamo odgovor na ovo pitanje, ako ga vi imate budite slobodni da ga sa nama podelite u komentarima na našoj FB stranici, a do tada, hajde da zajedno pogledamo fotografije koje su na društvenim mrežama već podelili oni vlasnici mačaka koje je mučilo isto pitanje!

Uvek u centru zbivanja!Otvori galeriju
page-cover-zivotinje Fantastični svet životinja jednog francuskog umetnika cover Poznate glumice i glumci među životinjama tennis-ball-mouse-home-5[6]_cover Loptice sa Vimbldona su postale kućice za miševe happy-dogs-before-after-adoption-15-5a95370e3b911__880 Teško je poverovati šta ljubav znači ljubimcima ·