SNOTM
U VAZDUHU · urban flash

Zanimljivo je kako smo do nekih životnih mudrosti, koje nam se sad čine logične i jednostavne, dolazili dugo a često i bolno. Pronalazili smo sebe u rečima koje nisu pristajale uz nas, pokušavali da se uklopimo, shvatali da neka merila ne važe za sve.

A onda smo samo naučili i osetili kako da živimo sa sobom i u ovom svetu. Sada nam možda izgleda pomalo smešno što smo se nervirali oko nekih stvari jer znamo da uspeh nije ista stvar za svakog, iznos novca na računu ne određuje kvalitet čoveka ali bilo je teško doći do ovih zaključaka, zar ne?

Ilustrator Alex Noriega je 2010. godine imao nekih problema na poslu, i pokrenuo je blog gde je pokušao da dokuči kako da ih reši. Blog se jednostavno zove Stuff No One Told Me (SNOTM je skraćeno). Možda nije uspeo da nađe smisao svemu što se dešava oko njega, ali izvukao je životne istine. Njegove ilustracije su zabavne i poučne, i dele mudrost koja može nekom da olakša put koji se mora proći u životu.

Neke od ovih saveta pogledajte u našoj galeriji, i shvatićete da su to principi koji sada zvuče jednostavno, sada kada ste ih usvojili, ali je put kojim ste do njih došli bio strm i težak. Ovaj umetnik smatra da bi mu bilo lakše da je od nekog ranije čuo zaključke do kojih je došao, pa je on odlučio da ih podeli sa onima koji još uvek nisu sigurni da li da brinu ili da se prepuste…

I žene su napaljene koliko i muškarciOtvori galeriju

Ilustracije se kreću od podsetnika kako su neke stvari jednostavne i lako ih zaboravljamo do zen mudrosti koje mogu da nas učine boljim osobama. Alex Noriega kaže da je hteo da prikaže svet oko sebe da bi pokušao da ga razume ali i predoči drugima da uvek postoji drugi ugao posmatranja stvari i ne mora sve biti po pisanim ili nepisanim pravilima.

Simpsons i IKEA Simpsonovi i IKEA: Apsolutno fantastično Neobične svadbe Geekovi znaju kako da naprave nezaboravno venčanje Majice Slika govori više od reči Zapis iz piva Zvuk piva: Stvaranje muzike iz prirodnih proizvoda · ·