Pomoć supruga u kući
U VAZDUHU · urban flash

Znate da ponekad dođete u situaciju da naglas ili u sebi izgovorite: „Bolje da sam to sam/sama uradio“… E, pa dragi muškarci, kada su žene u pitanju, nije tako retko da one oslanjajući se na vašu stručnost i pomoć ostanu bez ručka, užine ili one desne ruke u pravom trenutku.

Verujemo da su za vas žene još uvek velika misterija i da u kuhinji niste uvek sasvim svoji, ali kada biste pokazali samo malo više otvorenosti da ono što ne znate konačno i naučite danas vam se ne bismo rugali!

Podela posla u kući ključni je faktor mira i stabilnosti. Ako svako zna svoje zadatke to je odlično, a ukoliko je u njima još i dobar to znači da će čitava porodica od takvih veština osetiti benefit. Međutim, biti dobra domaćica se često podrazumeva, a žene u različitim domaćinstvima moraju da stignu da budu i dobre supruge i dobre majke, a tek dobre kuvarice, o tome ne treba ni govoriti.

Šta se ipak dogodi ako nekada žena nije u prilici da kao hobotnica sa sto ruku postigne i završi sve što je potrebno pa zatraži pomoć njenog dragog supruga. Da li se žene mogu osloniti na pomoć svojih „jačih“ polovina ili je ta bitka unapred izgubljena?

Kako muškarac muti šlagOtvori galeriju
Oni koji jedu meso i vegetarijanci Kada bi se oni koji jedu meso ponašali kao vegetarijanci Hrana na Instagramu Instagram: Koja hrana ima najviše haštegova Awkward Half-Cat Photoshop borba oko mačke PETA Behind the Leather: Kampanja samo za one sa jakim želucem · · · · ·