zu
U VAZDUHU · urban flash

Umetnici su nevolja. Da, svaka devojka će jednom pasti na umetnika, ali pametnoj je dosta da to bude samo jednom. Sigurno vam sad prolazi kroz glavu vaše iskustvo i možda se ne slažete sa našom konstatacijom.

Ali, postoji nekoliko razloga zašto ne treba dejtovati umetnika. I to su univerzalni razlozi. prvi i najbitniji razlog ima tri reči.

1. Ego, ego, ego
Veličina ega je suprotno proporcionalna veličini polnog organa. Imajte to na umu. A umetnici baš imaju ogroman ego. Oni su sledeći koji će napraviti revoluciju u umetnosti, ćudljivi su, ali oni imaju pravo na to, a vi nemate, vi niste ništa bitno na ovom svetu. I stalno traže pažnju, ako slučajno pogledate psa na ulici a ne njega, gotovo je, ego je povređen.

2. Očekujte emocionalni rolerkoster
U bukvalnom smislu te reči. Od mehurića šampanjca u potkrovlju njegovog stana koji miriše na boje, odjednom upoznajete Hulka. Bez objašnjenja i logike. Umetnici nisu baš emotivno zreli. I možda ti ovo bude privlačno u početku. Ali, kad vidiš da nema poboljšanja i da ti ulažeš sve svoje napore da do njih dođe, verovatno ćeš otići…

3. Društveno neprihvatljivo ponašanje
Da, ovo se očekuje od umetnika. Ali, prpiremi se i na sramotu. Umetnici baš ne umeju da prepoznaju šta u javnosti ne treba da rade.

4. Stres
Toliko stresa da je to bolno. Pripremite se za dramu jer je neko odbio njegovu sliku, svirka je prošla loše, niko ne razume šta on radi. A tu je i tužni sindrom Romea. To znači da ćete možda morati da se nosite sa nekim ko priča o samoubistvu. U najgorem slučaju, želeće da se pridruži klubu 27.

5. Verovatno mu niste jednina
Ovo ste sigurno osetili. Umetnici smatraju da je njihova uloga, pored toga da oplemene svet svojom umetnošću i da spavaju sa što više žena. Kako da im uskratite to zadovoljstvo? Dakle, ako si za ozbiljnu vezu, umetnik nije za tebe.

Ljubomora kod muškaraca Ljubomora kod muškaraca – ništa nije slučajno ui Ko još ovo radi? zu Freelance posao vs posao u kancelariji zu Koje je idealno zanimanje za vas, sudeći po vašem horoskopskom znaku ·