collage
PULS GRADA · deca

Poznato je da deca često plaču. Od malih beba koje tako kanališu višak energije, preko trogodišnjaka u vrtiću koji ne mogu da dobiju igračku koju žele, pa sve do školaraca koji se tužakaju i plaču ne bi li zadobili pažnju učiteljice. I deca, kao i odrasli, imaju svoje „probleme” i često se ne osećaju onako kako žele, te je plakanje najprirodniji način da to nezadovoljstvo izbace iz sebe.

Iako su nekada vrlo razmaženi, te plaču za svaku sitnicu, istina je da dečje suze ne treba tako olako doživljavati. Umesto toga, treba da se potrudimo da razumemo šta je ono što ih muči. Neki roditelji se potresu, te rade sve kako bi utešili svog mališana i popravili mu/joj raspoloženje, dok je drugima takav scenario komičan, te na društvenim mrežama dele slike svoje dece koja histerično plaču uz objašnjenje šta je pravi razlog takvog ponašanja. Moramo priznati da su pojedini razlozi zaista vrlo maštoviti! A da li su smešni ili ne, prosudite sami u galeriji koja sledi.

Urnebesni razlozi dečjeg plača...Otvori galeriju
IMG_20180624_195331_cover City letnja preporuka #81: Plišane lutkice Krasuljci IMG_0114 City letnja preporuka #22: ArchyPlay – Novi koncept igračaka decji kulturni centar City letnja preporuka #47: Radionica „Budi kreativan – iskoristi dan“ u DKC collage Ova beba iz Japana ima najluđu frizuru · · · ·