checkedtrousershero
PULS GRADA · stilistika

Ukoliko ste ovih dana šetali po gradu, mogli ste da primetite da se u većini izloga nalazi po neki par kariranih pantalona. Imajući u vidu sveprisutnost kariranog dezena, ne čudi što se upravo pomenuti komad izdvojio kao jedan od favorita ove sezone. I dok su ranije karirane pantalone bile sinonim za elegantno poslovno odevanje, aktuelni modeli su sve samo ne monotoni i klasični.

Visokog ili niskog struka, širokih nogavica ili cigaret kroja, sa manžetnama ili bez njih, sive ili neke druge boje iz neutralnog spektra, tek karirane pantalone ove godine doživljavaju pravu ekspanziju i javljaju se u najrazličitijim varijantama. Za koju god varijantu da se odlučite, imajte na umu da je reč o svevremenom komadu koji je uvek jednako nosiv i efektan, te je investiranje u jedan ovakav komad tokom aktuelnih sniženja vrlo mudar potez. U dnevnoj varijanti ih možete kombinovati uz trikotažnu ili pletenu rolku, kašmirski džemper ili belu košulju, a za veče samo dodajte sako istog tona, visoke potpetice i klač torbicu, i spremne ste za izlazak! Zahvaljujući raznim krojevima, lako možete odabrati model koji najbolje pristaje vašoj figuri, te ga stilizovati u skladu sa trenutnim raspoloženjem i modnim afinitetima. Kako je karo dezen jedan od vodećih trendova sezone, ove pantalone možete kombinovati sa drugim komadima kariranog uzorka, samo vodite računa da se boje i forme slažu, te da cela kombinacija ostavlja šik, a ne napadan utisak. Za više inspiracije prelistajte galeriju koja sledi i uživajte u osmišljavanju svojih kariranih modnih priča za naredne dane.

Sjajne u kombinaciji sa džemperom i trendi belim čizmicamaOtvori galeriju
BeFunky-collage (2) 5 najstilizovanijih muškaraca u svetu poznatih winner-1547499929 15 prilika u kojima se Megan Markl obukla kao princeza Dajana collage 7 odevnih komada koje svaka žena jarac treba da ima u svom ormaru collage 5 pari cipela koje svaki muškarac od stila treba da ima · · · · ·