dvst
U VAZDUHU · urban flash

Jeste, ako su se vaše dvadesete nedavno završile, primetili ste neke stvari. Više ne možete da podnesete mnogo pića, ne možete ni da podnesete mnogo ljudi, toliko toga vam je postalo besmisleno.

Takođe, vaše telo sada postaje drugačije, lakše se gojite, čak se i pitate da li vam priliči da obučete pojedine stvari. Ali, to je zato što mislite da je mladost prošla i da ste na gubitku jer imate trideset (i nešto) godina, varate se. Tridesete su godine mudrosti, samospoznaje, ljubavi prema sebi. Dvadesete su bile godine otkrivanja, tridesete su godine uživanja u pravim stvarima. Znate ko su vam prijatelji, imate svoj stil oblačenja, ne idete negde samo da biste bili viđeni. Te faze su prošlost. U našoj galeriji pronađite još razloga zašto su tridesete bolje od dvadesetih.

Tridesete su bolje od dvadesetihOtvori galeriju

ui Fortune cat je mnogo bolja od kolačića sreće ui Koliko je ženama a koliko muškarcima potrebno vremena za istu stvar? dt Čudne stvari koje govore da ćete se sa nekim slagati u krevetu zu Zašto ne bi trebalo da se zabavljate sa umetnicima? · ·