screen-shot-2018-08-02-at-7-58-19-am
KULTURA · film/TV

Tom Hardi je poznat po širokom spektru uloga koje je prikazao na velikom ekranu, zbog čega mnogi veliki reditelji rado sarađuju sa njim. Najnovija uloga će ponovo biti veoma zahtevna, pošto je u pitanju ostareli gangster Al Kapone.

Stigla nam je prva zvanična fotografija iz filma Fonzo, u kome Tom Hardi tumači ulogu čuvenog kriminalca Al Kaponea. Priča se odvija u trenutku kada Kapone ima 47 godina i već polako tone u demenciju nakon decenije zarobljeništva u Alkatrazu. Prošlost odjekuje kao sila koja ga progoni i sa kojom mora da se nosi svakodnevno.

Tom Hardi će imati zanimljiv zadatak u predstojećem filmu, a po prvoj slici na kojoj deluje mnogo starije, čini se da su pripreme odrađene maksimalno posvećeno. Na ovom ostvarenju reditelj je Džoš Trenk, koji iza sebe ima odličnu Hroniku iz 2012. i očajnu Fantastičnu četvorku iz 2015. godine.

bogart naslovna Najbolji američki noar filmovi HIDDEN-CRAITH pic City letnja preporuka #9: TV serija „Hidden“ antman incredibles Leto je vreme za superheroje: Da li valjaju „Neviđeni 2“ i „Antmen i Osa“? Naslovna fotografija - (foto joblo.com) Zašto Džejms Gan više neće režirati „Čuvare galaksije“? · · · ·