BeFunky-collage (1)
PULS GRADA · stilistika

Uvek raspoloženi, vidno zaljubljeni i perfektno stilski usklađeni, glumci Emili Blant i Džon Krasinski sa razlogom važe za jedan od najomiljenijih holivudskih parova. Osim što zrače divnom energijom, svako njihovo pojavljivanje u javnosti izaziva veliku pažnju, između ostalog i zbog savršenih modnih kombinacija koje uvek pažljivo biraju u skladu sa prilikom. Stoga, ukoliko sa svojim partnerom želite da postignete sličan efekat, pažljivo pročitajte tekst koji sledi.

Iako su više puta dokazali svoj raskošan glumački talenat (setite se samo Emiline maestralne izvedbe u filmu The girl on the train, Džonovih urnebesnih epizoda u seriji The office, ili njihovog zajedničkog ostvarenja pod nazivom A quiet place), ono što ih na prvi pogled čini toliko skladnim jeste specifičan modni senzibilitet koji dele. Kombinacija Emilinih svečanih, glamuroznih haljina i Džonovih elegantnih smokinga i krojenih odela uvek odaje utisak sofisticiranosti. Oni ništa ne prepuštaju slučaju, te pažljivo biraju i najsitniji detalj kako bi uvek postigli što bolji efekat.

Kako verujemo da ste nestrpljivi da vidite fotografije, prepuštamo vas listanju galerije, a ukoliko i partnera ubedite da vam se pridruži na ovom uzbudljivom stilskom putovanju, smeši vam se dosta zabave. Verujemo da nijedno od vas dvoje neće ostati imuno na modni stil, ali ni na šarm ovog harizmatičnog glumačkog dvojca.

Oni znaju da je crna najglamuroznija bojaOtvori galeriju
BeFunky-collage (5) Da li biste prepoznali ove modele van piste? BeFunky-collage (4) Najlepše tašne članica kraljevske porodice cover www.weddingsonline.ie Top trendovi za najlepše venčanice u 2019. BeFunky-collage Najupečatljivija izdanja sa ulica Njujorka · · · · · ·