1520431331-0-cover
U VAZDUHU · tech/web

Postoje ljudi koji ne mogu da prežive bez svog pametnog telefona ili tableta u svakom trenutku. Ili bar to tvrde. Ako ste jedna od takvih osoba i ne možete da izdržite da ne gledate u vaše omiljene ekrane čak i kada obavljate jednu takvu kratku aktivnost kao što je tuširanje, više ne morate da očajavate. Stiglo je rešenje!

U pitanju je prva zavesa za tuširanje koja će vam omogućiti da budete povezani sa internetom i uživate u vašim omiljenim veb-sajtovima i društvenim mrežama, čak i kada se kupate!

Ona nosi naziv Screenholder i krasi je veoma jednostavan, ali i praktičan dizajn. Naime, zavesa je providna i na sebi ima nekoliko džepova različitih veličina i na različitim visinama, kako bi je mogli koristiti za različite uređaje i u različitim pozama. Na taj način sada možete biti onlajn bilo da se odlučite za petominutno tuširanje ili ste pak spremili mirišljavu kupku za malo duže opuštanje.

Ako vas je zaintrigirao ovaj proizvod i poželeli biste da ga posedujete, možete ga naručiti preko Amazon internet prodavnice po ceni od 29,95 dolara.

Za kraj vam preporučujemo da budete oprezni kada budete koristili ovu zavesu za tuširanje i pod obavezno ne dozvolite sebi da budete slučajno snimljeni i greškom završite na internetu kao od majke rođeni, osim, naravno, ako to zaista ne želite!

HUAWEI P20 Pro Huawei predstavio Huawei P20 i P20 Pro Zarada online 3 najbolja načina da zaradite preko interneta ipad-820272_960_720 Online kupovina: Saveti kako da vas ne prevare waving-app-voice-dating-match-designboom-1200-1-1000x500 Aplikacija koja na osnovu glasa može pronaći vašu srodnu dušu · · ·