a99339_oddee-shower11cover
PULS GRADA · dizajn

Ako su vam dosadile standardne zavese za tuširanje mekih pastelnih boja sa štraftama, krugovima i ostalim uobičajenim dezenima, pripremili smo za vas nešto sasvim drugačije.

Barbika koja nokautira jednoroga, nosorog u svemiru koji ispaljuje dugine boje, lenjivac u striptiz baru i razne druge kombinacije sa različitim životinjamam samo su vrh ledenog brega kada je reč o nesvakidašnjem dizajnu kakav bi mogao da krasi vaše kupatilo.

Ova kolekcija veoma originalnih zavesa delo je dizajnera sa sajta Sharpshirter, a za uživanje u kupanju iza njih potrebno je da platite između 40 i 65 dolara. To i nije baš mali iznos za zavese, ali je možda ponekad ovakva finansijska žrtva vredna – ako hoćete da se tuširate sa stilom.

Zavese za tuširanje kakve još niste videliOtvori galeriju
Ciglana - Viktor Kiss Prvi Industrial Design Weekend Najbolje prodavnice slatkiša na svetu Najbolje prodavnice slatkiša na svetu Eksplicitne anti kampanje protiv Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. Posteri koji apeluju na sponzore da se povuku sa Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. Najluksuzniji avion na svetu Najluksuzniji avion na svetu ·