ku
KULTURA · fotografija

Kada bismo zamislili svet u kom su svi fit i vežbaju svakog dana, i to im je zapravo od detinjstva nametano, sigurno bismo to zamislili kao belgijski fotograf Kurt Stallaert. Njegova foto serija po nazivom „Bodybuilder’s World“ svakako je digitalno izmenjena ali i prikazuje zamišljeni svet.

Da, zamišljeni svet prepun ljudi koji se samo bave bodibildingom i na prvi pogled samo izgledaju fizički spremniji od drugih ljudi. Ipak, kada vidite nevina lica dece na telima koja su vežbala od ranog detinjstva, shvatite da je nešto opasno iskrivljeno u tom svetu. Recimo, da ih vidite u ovom našem običnom svetu, sigurno je da biste ih odmah primetili. Kako da ne primetite decu bodibildere? Ali, u svetu Kurta Stallaerta oni su normalna pojava. Jer je njihov čitav svet podrđen samo vežbanju. Od rođenja do smrti. U galeriji možete pogledati pojedine fotografije iz ove foto serije.

"Bodybuilder's World"Otvori galeriju

ku Portreti žena u trenutku dok doživljavaju orgazam maj Serija fotografija koja podseća devojčice da one nisu samo lepe g Fotografije o zaljubljenosti hu Uznemirujuće fotografije iz legalnog boredela u Bangladešu ·