page-game-of-thrones
KULTURA · film/TV

Dok nestrpljivo iščekujete svaku novu epizodu poslednje sezone serije „Game of Thrones“ i strepite za sudbinu svojih omiljenih likova iskoristite priliku da se malo opustite uz pogled na retko objavljene fotografije sa snimanja ove popularne serije.

U našoj galeriji ćete videti poznate glumce kao što su Emilija Klark, Kit Harington, Džejson Momoa, Lina Hidi i Piter Dinklidž u trenucima razonode na setu. Takođe ćete biti u prilici da zavirite iza scene ove televizijske epske drame i saznate koliko truda je moralo da se uloži da bi sve izgledalo tako savršeno na našim malim ekranima. Fotografije u nastavku su nastale u periodu od samog početka snimanja serije 2011. pa do danas.

Emilija Klark i Džejson Momoa tokom snimanja prve sezoneOtvori galeriju
12065460-588730354-1552938699-728-aa8f9a28c3-cover Ko je stvarno bio glavni lik serije „Prijatelji“? gemini-man-poster Vil Smit protiv Vila Smita u akcionom trileru „Gemini Man“ Leonard-Cohen-Bird-on-a-Wire-Tony-Palmer-Talkhouse-Film2 Na ovogodišnjem Beldocs-u: Izgubljeni dokumentarac o Leonardu Koenu BeFunky-collage Top 11 filmova na temu bega iz sopstvenog života · ·